39 thoughts on “Why is Gameloft not as grand as it used to be?

  • June 21, 2022 at 6:27 pm
    Permalink

    Walaupun aku dh lama tinggal tp game alsphat series still relevant kot, ad lagi yg main kot..

    Reply
  • June 22, 2022 at 12:21 am
    Permalink

    Game sixgun Aku smpai main hack lawn multiplayer battle hahahahahaha pastu siap main ngan kawan2 sekolah lagi😁

    Reply
  • June 22, 2022 at 7:44 am
    Permalink

    Skrg x silap ada Asphalt 9 best kut muzik pun gempak, tp enth awat cm kureng, x hbis download and kluar blik hang lagi n lagi…padanlah inilh sebabnya, syg betul…gempak kut

    Pnh main ice age dlu…mmg mntab masbro n feel gameloft ni mmg kubu game, syg…

    Reply
  • June 22, 2022 at 2:17 pm
    Permalink

    Yg hidup zaman android tak merasa zaman java game kat sony ericsson ngan Nokia download kat zedge tkpon langgan dkt surat khabar atau majalah guna sms tu

    Reply
  • June 22, 2022 at 6:56 pm
    Permalink

    dulu main modern combat dgn nova duduk atas kerusi office wo senang sikit nk pusing badan tembak org mmg kalau main duduk atas kerusi yg boleh pusing2 score mesti tinggi punya

    Reply
  • June 22, 2022 at 8:35 pm
    Permalink

    Asphalt Ngage dlu memang op, lepastu main asphalt 8 sampai dapat pagani lepastu hilang pulak acc. Last² main asphalt 9😂

    Reply
  • June 23, 2022 at 4:22 am
    Permalink

    ingat lagi nak download game diorang sekali tak compatible dengan phone

    Reply
  • June 23, 2022 at 5:29 am
    Permalink

    modern combat falling nation, zero hour sanggup beli best giler. masok mc 4 hancur la. mssion never end never complete. lalu stop main.

    Reply
  • June 23, 2022 at 6:05 am
    Permalink

    gtr2 antara yg best,yg merasa zaman remaja waktu tu mmg best waktu tu…aku lebih ke pc mode

    Reply
  • June 23, 2022 at 7:22 am
    Permalink

    six guns paduuu, and also tak silap aku gameloft gak yg develop dungeon hunter first moba gameplay cam dota haha tapi size time tu besar gila.

    Reply
  • June 23, 2022 at 11:56 am
    Permalink

    Game2 Gameloft sebelum ni memang bapak gempak. Grafik kaw2 super HD. Tidak ramah untuk phone kentang 🤣

    Reply
  • June 23, 2022 at 12:32 pm
    Permalink

    Assasin creed, die hard, gangstar dan masih banyak lagi game-game dari gameloft yang seru dulu.

    Reply
  • June 26, 2022 at 4:17 am
    Permalink

    Membesar dgn asphalt, ghost recon, brothers in arm, midnight pool. Gameloft dulu mmg xmengecewakan. Cuma yg xgemar tu watak perempuan tu la..

    Reply
  • June 27, 2022 at 2:42 pm
    Permalink

    Real football dgn asphalt ..Yg tu pling layan Dan best zaman dlu

    Reply
  • June 27, 2022 at 3:21 pm
    Permalink

    blh cita x sejarah EA "Electronic Arts"

    srs Apek Legend mobile the best aa, aku x mampu main dlm PC sebb laptop aku spec kentang bwk bt assignment kolej je tapi bila release dlm Mobile memang impressive la sebb fon aku sd865. tunggu new game dari EA gak Battlefield™

    Reply
  • June 28, 2022 at 3:32 am
    Permalink

    gameloft Rockstar game EA
    👇👇 👇👇 👇👇
    alphalt 9 – Forza Horizon
    gangstar – Gta 5
    Six gun – Red Dead

    Reply
  • July 1, 2022 at 1:40 am
    Permalink

    teringat dulu ada spider man 2 1 best dulu kalau mobile dia tak cantik mana pc dia cantik grahips

    Reply
  • July 1, 2022 at 2:42 am
    Permalink

    Gameloft ni memang terbaik dari ladang bossku 👍😉🥳..game dia memang terbaik lah..tapi sekarang Gameloft ni tak banyak dan slow game dia..👍😉

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published.